Om mig

Genom mitt arbetsliv finns det en röd tråd av ekonomijobb, och jag trivs med utmaningar och utveckling i mitt arbete. Att arbeta som redovisningskonsult är helt rätt för mig då det sällan är lugna stunder, branschen förändras och det är ett måste att vidareutbilda sig hela tiden. winding_road_5

Min erfarenhet av arbetslivet har blivit en bra grund för att jag ska kunna utföra ett bra arbete och driva Sprint Redovisning framåt och på ett bra sätt.

Vi tar det från början.

Efter gymnasiet började jag som kundservicemedarbetare på Vattenfall som senare blev Plusenergi, och vid 21 års ålder fick jag tjänsten som teamledare för betalningsuppföljningen. Jag byggde upp, tillsammans med resten av mitt gäng, betalningsuppföljningens rutiner och vi fick bra resultat och var en omtyckt liten back office grupp för resterande kundservice.

2009 gick jag vidare från Plusenergi till Manpower i Trollhättan, som konsult. Där var jag b la uthyrd till Eltel Networks, som projektsamordnare för utbyte av elmätare i Västra Götaland. Vi i projektledningen hade en bra gemenskap, ett gott samarbete, och vi fick tillsammans ihop vardagen för ca 20 tekniker.

Plushögskolan i Uddevalla

2010 började jag på Plushögskolan i Uddevalla, en 2 årig yrkeshögskoleutbildning som affärsinriktad redovisningsekonom.

PwC tiden

I augusti 2012 blev jag anställd som redovisningskonsult på PwC, efter att ha varit där ett par månader som praktikant. Det första året var jag i Vänersborg och på hösten 2013 började jag arbeta i Trollhättan. På PwC arbetade jag med bokföring, bokslut och upprättande av inkomstdeklarationer. PwC var en utvecklande och inspirerande arbetsplats, och jag trivdes väldigt bra där, men valde ändå att lämna PwC för att fortsätta arbeta som redovisningskonsult i egen verksamhet.

Startade eget

Under åren har jag haft olika mål, vilka med tiden har ändrat karaktär och inriktning, men att driva eget har alltid varit ett mål och egentligen bara en tidsfråga. När jag valde att lämna Pwc så var det helt rätt i tiden för mig att ta det steget.

Lite annat

I övrigt så är jag 37 år, kommer ursprungligen från Hjärtum och har även bott i Göteborg och Trollhättan innan jag hamnade i Vänersborg tillsammans med min man. Alla ställen har sin charm och här på Onsjö i Vänersborg trivs vi väldigt bra. Barnen är 4 och 7 år och vi har även en liten dansk-svensk gårdshund som heter Ville som är 10 år. Ibland smiter jag iväg och tar mig lite fri tid! Då kan det bli en härligt lång promenad med hunden, simning eller en sväng till Bergahästen i Vargön där jag tränar ridning.

Ha det så bra!

//Anna

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/77/199177/sprintredovisning.se/public_html/wp-content/themes/sprint-redovisning/content-single.php on line 35

Om bloggen

Sprint Redovisning är en redovisningsbyrå i Trollhättan.
På bloggen kommer jag skriva om de olika system jag jobbar med och intressanta händelser i Trestad.
Mvh
/Anna

Kategorier

Senaste inläggen